Biologisch

Tecna Professional Hair Care is de eerste van Europa en de wereld, die met ammonia vrije kleuringen werkt.
Bovendien hebben zij ook de eerste ammonia vrije kleuring die 100% grijs dekt.

NCC is een professioneel kleursysteem, dat ecologisch verantwoord is, het garandeert een maximum aan bedekking van witte haren en oplichting, terwijl het het gebruik van ammoniak vermijdt.

NCC elimineert volledig de ademhalingsallergieën, garandeert de gezondheid van de gebruikers en houdt de lucht aangenaam in de salons door volledig geurloos te zijn.

NCC is aanpasbaar aan de nood van de professionele kapper, die van te voren alles kan bepalen, dankzij de daarvoor bestemde developers, die de definitieve, semi-permanente of tonaliserende kleur verwezenlijken.

NCC is verrijkt met Aloë Vera extracten, die de haren glanzend maken, voor een intense hydratatie van wortel tot punt, bevat het Tea Tree Olie, een essentiële olie die de hoofdhuid beschermt tijdens de pauzetijd, het garandeert antiontstekende, speciale werking.

Alle TECNA producten worden gekarakteriseerd door "het principe van een maximum aan puurheid" en ze zijn geformuleerd met veel respect voor de mensen.
Ecologische ingrediënten in synergie met het milieu, geformuleerd voor het algemene welzijn.

Alle technische producten, zowel kleuringen en volume permanenten, zijn bestudeerd met het gebruik van de beste materialen en formules "volledig zonder ammoniak", die als basis gezondheid en schoonheid hebben.
Dit alles voor wat ons dierbaar is, onze haren.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!